Sleutelkasten

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing om uw sleutels georganiseerd te houden? Dan zijn onze sleutelkasten de perfecte keuze. Of u nu een groot aantal sleutels heeft of slechts een paar, bij Kluizencentre vindt u een sleutelkast die aan uw behoeften voldoet. Met onze sleutelkasten kunt u uw sleutels veilig opbergen en ze gemakkelijk terugvinden wanneer u ze nodig heeft. Bent u op zoek naar een veilige en compacte oplossing voor slechts enkele sleutels? Bekijk dan ook eens onze sleutelkluisjes.

Sleutelkast kopen?
Category image
close

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • Range: €25,00 - €319,00

    € 25,00 - € 319,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Aantal sleutels

Aantal sleutels

Type slot

Type slot

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Sleutelkastje met code

Een sleutelkastje met code is een handige en veilige optie om uw sleutels te beveiligen. Bij Kluizencentre hebben we een selectie sleutelkastjes met elektronisch codeslot, zodat u zelf een persoonlijke code kunt instellen. Hiermee heeft u de volledige controle over wie toegang heeft tot uw sleutels. Onze sleutelkastjes met code zijn eenvoudig in gebruik en bieden een betrouwbare manier om uw sleutels te beschermen. 

Met een cijferslot hoeft u zich geen zorgen te maken over het bijhouden van sleutels of het verlies ervan. U heeft altijd direct toegang tot uw sleutels door simpelweg de juiste code in te voeren.

Sleutelkastjes thuiszorg

Onze sleutelkasten lenen zich ook goed voor de thuiszorgsector, ze voldoen aan alle behoeften. Deze sleutelkastjes zijn ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden, terwijl ze tegelijkertijd veilig achter slot en grendel liggen. Met onze sleutelkastjes voor thuiszorg kunt u de sleutels van uw cliënten efficiënt beheren en ervoor zorgen dat ze altijd binnen handbereik zijn wanneer dat nodig is.

Sleutelkast kopen

Bij Kluizencentre kunt u eenvoudig een sleutelkast kopen die aan uw specifieke wensen voldoet. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse opties, waaronder sleutelkasten van verschillende afmetingen, kleuren en sluitmechanismen. Of u nu op zoek bent naar een compact sleutelkastje voor thuisgebruik of een grotere sleutelkast voor zakelijk gebruik, bij ons vindt u de juiste oplossing.

Onze sleutelkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen inbraakpogingen en bieden een betrouwbare bescherming voor uw sleutels. Bovendien zijn onze sleutelkasten voorzien van handige functies, zoals verstelbare haakstrips en labelhouders, zodat u uw sleutels goed kunt opbergen en gemakkelijk kunt identificeren.

Kortom, bij Kluizencentre vindt u de perfecte sleutelkast om uw sleutels veilig op te bergen en georganiseerd te houden. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.