Laptopkluizen

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare oplossing om uw laptop, tablet of andere media apparaten veilig op te bergen? Dan zijn de laptopkluizen van Kluizencentre.nl de perfecte keuze. Onze laptopkluizen zijn speciaal ontworpen om plaats te bieden aan 15- of 17-inch laptops en bieden maximale bescherming tegen diefstal en ongeoorloofde toegang. Wist u dat deze kluizen ook vaak gebruikt worden als hotelkluis? Er passen naast laptops natuurlijk ook andere waardevolle spullen in.

Laptopkluis kopen?
Category image
close

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • Range: €99,00 - €295,00

    € 99,00 - € 295,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Type slot

Type slot

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Een extra brede kluis: uw laptop past precies

Wanneer u investeert in een laptop, wilt u er zeker van zijn dat deze goed beschermd is. Onze laptopkluizen zijn extra breed en bieden voldoende ruimte om uw kostbare laptop veilig op te bergen. Of u nu een 15-inch laptop of een groter 17-inch model heeft, bij Kluizencentre.nl hebben we kluizen waar uw laptop perfect in past. Laptopkluizen zijn over het algemeen breder dan de meeste meubel- of privékluizen, waardoor u er meer in kwijt kunt.

Onze laptopkluizen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van stevige sloten om optimale beveiliging te garanderen. Daarnaast zijn ze uitgerust met een elektronisch codeslot of kunt u kiezen voor een kluis die u opent met uw vingerafdruk

Berg uw media apparaten veilig op

Naast laptops bieden onze kluizen ook uitstekende opslagmogelijkheden voor andere media apparaten. Of het nu gaat om tablets, smartphones, externe harde schijven of andere waardevolle elektronica, onze laptopkluizen zorgen ervoor dat uw apparaten veilig zijn tegen diefstal en schade. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle elektronica veilig is opgeborgen.

Laptopkluis kopen?

Wilt u een laptopkluis kopen om uw waardevolle elektronica veilig op te bergen? Bij Kluizencentre.nl vindt u selectie laptopkluizen die aan uw behoeften voldoen. Onze laptopkluizen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en met diverse beveiligingsopties, zodat u altijd de juiste kluis kunt vinden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.