Onze merken

 • Burg-Wächter kluizen

  Burg-Wächter kluizen

  Burg-Wächter kluis

  Al meer dan 100 jaar voorziet het Duitse merk Burg-Wächter mensen van de beste sloten, kluizen en brievenbussen. Kwaliteit, design en duurzaamheid staat bij Burg-Wächter hoog in het vaandel. Zo hechten zij veel waarde aan een milieuvriendelijke productiemethode. In ons assortiment vindt u verschillende soorten kluizen van dit merk. Van geldkisten en sleutelkasten tot veiligheidskluizen, hotelkluizen en brandkasten.

 • Filex

  Filex

  Filex Security heeft een serie betaalbare kluizen ontwikkeld zonder daarbij in kwaliteit in te leveren. De kluizen kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik en strakke design. Dat zie je onder meer terug in de zachte bekleding die aan de binnenzijde van de kluis is aangebracht en de goede verpakking waarin de kluis wordt geleverd.

 • Joma

  Joma

  Het Spaanse JOMA produceert al meer dan 60 jaar brievenbussen en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat altijd blijft vernieuwen en innoveren. JOMA is gespecialiseerd in de productie van brievenbusunits waarbij de mogelijkheden en keuzes eindeloos zijn. Groot voordeel is de snelle levertijd. JOMA kan brievenbussen en brievenbussystemen van 2 tot tientallen stuks binnen twee weken leveren, klaar voor montage.

  Brievenbusdirect.nl/Noviostores.nl is exclusief dealer van JOMA brievenbussen voor Nederland en België!

 • Master Lock

  Master Lock

  Het assortiment van Masterlock bestaat onder andere uit sleutelkluizen, sleutelkastjes, documentenkoffers en kluizen. Master Lock bestaat al meer dan 100 jaar en ontwikkeld naast de bekende hangsloten een groeiende lijn veiligheidsproducten waarin innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

 • Nauta

  Nauta

  Nauta

 • Practo Home

  Practo Home

  Het merk Practo Home verzamelt allerlei handige producten die u helpen bij het inrichten van uw woning, garage, hobbyruimte of kantoor. Het assortiment is heel divers, maar één ding hebben deze producten allemaal gemeen: de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

 • Sterling

  Sterling

  Sterling is onderdeel van Burg-Wächter, Europa's grootste kluizen- en brievenbusfabrikant. Sterling is een Engels bedrijf met meer dan 25 jaar historie en beschikt over een uitgebreid assortiment veiligdheidsproducten.