Onze merken

 • Burg-Wächter kluizen

  Burg-Wächter kluizen

  Burg-Wächter kluizen

  Al meer dan 100 jaar voorziet het Duitse merk Burg-Wächter mensen van de beste kluizen. Kwaliteit, design en duurzaamheid staan bij Burg-Wächter hoog in het vaandel. Zo hechten zij veel waarde aan een milieuvriendelijke productiemethode.  In ons assortiment vindt u verschillende soorten kluizen van dit merk. Van muurkluizen en sleutelkasten tot hotelkluizen en veiligheidskluizen.

  Op zoek naar andere producten van Burg-Wächter? Bekijk de Burg-Wächter brievenbussen of Burg-Wächter sloten en elektronische cilinders.

 • Filex

  Filex

  Filex kluizen

  Filex Security heeft een serie betaalbare kluizen ontwikkeld zonder daarbij in kwaliteit in te leveren. De kluizen kenmerken zich door hun eenvoud in gebruik en strakke design. Dat zie je onder meer terug in de zachte bekleding die aan de binnenzijde van de kluis is aangebracht en de goede verpakking waarin de kluis wordt geleverd.

 • Joma

  Joma

  Het Spaanse JOMA produceert al meer dan 60 jaar brievenbussenkluizen en meer en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat altijd blijft vernieuwen en innoveren. JOMA laat zijn veelzijdige talent terugkomen in alle producten. Brievenbusunits, geldkistjes en sleutelkastjes, de mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos. Groot voordeel is de snelle levertijd. JOMA kan brievenbussen en kluizen van één tot tientallen stuks binnen enkele dagen leveren, klaar voor montage.

  Brievenbusdirect.nl en Kluizencentre.nl (onderdeel van Noviostores.nl) zijn exclusief dealer van JOMA brievenbussen en kluizen voor Nederland en België!

 • Master Lock

  Master Lock

  Het assortiment van Masterlock bestaat onder andere uit sleutelkluizen, sleutelkastjes, documentenkoffers en kluizen. Master Lock bestaat al meer dan 100 jaar en ontwikkelt, naast de bekende hangsloten, een groeiende lijn veiligheidsproducten waarin innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

 • Nauta

  Nauta

  Sinds de oprichting in 1963 heeft Nauta zich ontwikkeld tot een erkende fabrikant van beveiligingsproducten en leveren ze een aantal exclusieve producten en merken. Met inmiddels meer dan zestig jaar ervaring mogen ze zich specialist noemen in hang- en sluitwerk en voelen zich nergens anders zo thuis als in veiligheid. 

  Nauta ontwikkelt naast de reguliere beveiligingsoplossing ook innovatieve producten, waarbij de Block Tempest telefoonkluis in het oog springt. 

 • Practo Home

  Practo Home

  Practo Home staat bekend om haar veelzijdige assortiment van producten die het leven in huis, garage, hobbyruimte of kantoor vergemakkelijken. Een bijzonder onderdeel van dit assortiment vormen de geldkistjes en sleutelkastjes die Kluizencentre met trots aanbiedt. Deze producten zijn niet alleen functioneel, maar brengen ook een stukje elegantie in elke ruimte waar ze worden geplaatst. De duurzaamheid en het gebruiksgemak waarmee ze zijn ontworpen, zorgen ervoor dat ze naadloos aansluiten bij de behoeften van de gebruiker. Met diverse maten en stijlen, is er altijd een perfecte match voor elke specifieke behoefte.

 • Sterling

  Sterling

  Sterling brievenbussen, Safecans en meer.

  Sterling is onderdeel van Burg-Wächter, Europa's grootste kluizen- en brievenbusfabrikant. Sterling is een Engels bedrijf met meer dan 25 jaar historie en beschikt over een uitgebreid assortiment veiligdheids- en andere producten.

  Zo kunt u bij kluizencentre.nl direct voor de verschillende Safecans, vindt u op afvalbakdirect.nl onder andere de wandasbakken van Sterling en op birvenbusdirect.nl de brievenbussen van Sterling.