Alle producten van het merk Burg-Wächter kluizen

Burg-Wächter kluizen

Al meer dan 100 jaar voorziet het Duitse merk Burg-Wächter mensen van de beste kluizen. Kwaliteit, design en duurzaamheid staan bij Burg-Wächter hoog in het vaandel. Zo hechten zij veel waarde aan een milieuvriendelijke productiemethode.  In ons assortiment vindt u verschillende soorten kluizen van dit merk. Van muurkluizen en sleutelkasten tot hotelkluizen en veiligheidskluizen.

Op zoek naar andere producten van Burg-Wächter? Bekijk de Burg-Wächter brievenbussen of Burg-Wächter sloten en elektronische cilinders.

Er zijn 81 producten.

Item 1-24 van 81 in totaal item(s)

Actieve filters

Een kluis van Burg-Wächter. Kies voor extra veiligheid

Kluizen van Burg-Wächter zijn ontworpen met oog voor details en veiligheid. Extra duurzaam, gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze combinatie zorgt voor betrouwbare kluizen die jarenlang meegaan. Ideaal voor thuis of in uw bedrijf. Van belangrijke documenten tot papieren, persoonlijke herinneringen en electronica. Met het uitgebreide assortiment van Burg-Wächter kluizen bergt u al uw waardevolle spullen op in een veilige kluis. 

Een Burg-Wächter kluis kopen

Overweegt u een kluis te kopen? Dan bent u bij Kluizencentre.nl aan het juiste adres. Kies voor een Burg-Wächter kluis, dan bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u advies over welke kluis het best aan uw wensen voldoet? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.