Sleutelkluizen

Sleutelkluizen zijn kleine en praktische kluisjes die snel toegang bieden tot een woning of (bedrijfs)pand. Ze zijn ideaal om één of meerdere sleutels veilig op te bergen. Sleutelkluizen worden meestal in de buurt van de toegangsdeur geplaatst, waardoor het gemakkelijk is om snel toegang te krijgen tot de sleutels. Bij Kluizencentre hebben we een uitgebreide collectie sleutelkluisjes van hoogwaardige kwaliteit. Bent u op zoek naar een oplossing voor 20 of meer sleutels? Bekijk dan onze sleutelkasten.

Sleutelkluisje kopen?
Category image
close

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • Range: €27,00 - €259,00

    € 27,00 - € 259,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Type slot

Type slot

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Sleutelkluisje

Een sleutelkluisje is een handige oplossing voor situaties waarin meerdere mensen toegang moeten hebben tot een gebouw of ruimte. Denk bijvoorbeeld aan thuiszorgverleners die regelmatig toegang moeten hebben tot een woning, maar ook aan vakantiehuizen of sportclubs. Met een sleutelkluisje hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van sleutels of het organiseren van overdrachten. Met behulp van een cijfercode kan het kluisje worden geopend, waarna de sleutel eruit gehaald kan worden. Bij Kluizencentre hebben we diverse modellen en merken sleutelkluisjes die aan uw specifieke behoeften voldoen. Is een sleutelkluisje van Burg-Wächter misschien iets voor u?

Sleutelkluis buiten

Een sleutelkluis voor buiten biedt extra gemak en veiligheid. Deze kluisjes zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en pogingen tot inbraak. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen en voorzien van een goede behuizing die bescherming biedt tegen vandalisme. Een sleutelkluis voor buiten bevestigt u eenvoudig aan de muur of een ander vast oppervlak. Bij Kluizencentre hebben we een ruim assortiment aan sleutelkluizen voor buiten die uw sleutels veilig en toegankelijk houden.

Sleutelkluis met code

Een sleutelkluis met code is een veilige en handige oplossing om uw sleutels te beveiligen. Met behulp van een persoonlijke cijfercode kunt u de kluis eenvoudig openen en uw sleutels eruit halen. Het voordeel van een sleutelkluis met code is dat u geen fysieke sleutel hoeft te gebruiken, waardoor u het risico op sleutelverlies of diefstal minimaliseert. Bij Kluizencentre beschikken alle sleutelkluizen over een elektronisch codeslot of mechanisch codeslot, zodat uw sleutels altijd veilig opgeborgen worden.

Sleutelkluis kopen

Bij het kiezen van de juiste sleutelkluis is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Allereerst is het formaat van de sleutelkluis belangrijk, omdat dit bepaalt hoeveel sleutels erin passen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beveiligingsfuncties van de kluis. Denk hierbij aan stevige materialen, een veilig sluitsysteem en eventuele keurmerken voor inbraakwerendheid. Ook de bevestigingsmogelijkheden zijn van belang. Een sleutelkluis moet stevig en veilig aan de muur of een ander oppervlak bevestigd kunnen worden.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit kwaliteitsproducten van betrouwbare merken. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.