Telefoonkluisjes

Berg uw telefoon op in een speciale telefoonkluis. Met de Block Tempest telefoonkluis blokkeert u alle signalen, uw smartphone kan in de kluis niet worden bereikt. U ontspant heerlijk zonder digitale prikkels terwijl uw smartphone goed wordt beschermd tegen alle signalen van buitenaf.

Telefoonkluisje kopen?
Category image
close

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Bescherm uw telefoon in een telefoonkluisje

Geen toegang tot het netwerk en inkomende signalen worden geblokkeerd. Stop uw telefoon in een telefoonkluis en u bent niet meer te bereiken. Uw telefoon is beschermd tegen spionage en niemand komt meer aan die gevoelige informatie die op uw telefoon staat opgeslagen. 

Ga offline met uw eigen smartphone kluis

In de moderne wereld is de smartphone een onmisbaar verlengstuk van onszelf geworden. We zijn voortdurend verbonden met de digitale wereld, maar soms is het essentieel om even los te koppelen. Onze telefoonkluisjes helpen u offline te gaan. Berg uw telefoon op in een telefoonkluisje en ontsnap aan de constante afleiding van meldingen, e-mails en sociale media. Dit kan helpen u te ontspannen en te concentreren op de taak die voorhanden is. Stelt u zich eens voor: een diner zonder afleiding, een productieve vergadering zonder telefoononderbrekingen, of simpelweg een dagje ontspanning zonder digitale prikkels.

Kluis voor uw telefoon kopen?

Hoeft u niet per se alle signalen te blokkeren, maar wilt u uw smartphone wel goed opbergen? Uw telefoon past natuurlijk ook in een brandwerende documentenkluis, meubelkluis of hotelkluis. Ieder type kluis heeft zo zijn eigen voordelen.

Bent u overtuigd van de voordelen van een telefoon- of ander type kluis en klaar om er een te kopen? Dan bent u bij kluizencentre.nl aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.