Geldkistjes

Met onze geldkistjes kunt u uw waardevolle bezittingen achter slot en grendel houden, veilig en beschermd tegen ongewenste indringers. Gaat uw voorkeur uit naar een geldkistje met een cijferslot of met een sleutel? Kies uit een breed assortiment kistjes, ook wel geldkluisjes genoemd, in verschillende stijlen, kleuren en formaten.

Geldkistje kopen?
Category image
close

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • Range: €4,00 - €96,00

    € 4,00 - € 96,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Er zijn 37 producten.

Item 1-24 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters

Achter slot en grendel met een geldkluis

Uw gemoedsrust en veiligheid zijn onze prioriteit. Ga voor een geldkluis van Joma of Practo Home en bewaar uw geld of andere kleinere waardevolle spullen op een veilige plek. 

Geldkistje met cijferslot

Een van de meest populaire kluisjes is het geldkistje met cijferslot. Dit type biedt een handige en betrouwbare manier om uw geld en andere kostbaarheden te beveiligen. Met een persoonlijke cijfercombinatie kunt u ervoor zorgen dat alleen u toegang heeft tot de inhoud van het kistje. Dit maakt de geldkluis met cijferslot ideaal voor thuisgebruik, in uw bedrijf of zelfs tijdens uw reizen.

Bij Kluizencentre.nl begrijpen we dat gebruiksgemak belangrijk is bij het kiezen van een geldkistje. Daarom hebben we een ruime selectie die makkelijk in gebruik zijn; met een cijferslot of sleuteltje. Of u nu een compact geldkistje nodig heeft voor persoonlijk gebruik of een groter model voor zakelijk gebruik, wij hebben de juiste geldkluis voor u.

Geldkistje kopen? 

Bent u op zoek naar een geschikt geldkistje om uw waardevolle bezittingen veilig te bewaren? Wacht niet langer en bescherm ze in een betrouwbaar geldkistje. Bestel snel en eenvoudig uw nieuwe kluis. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340.