Brandkasten

Met een brandkast ofwel brandwerende kluis speel je op safe! Bij Kluizencentre begrijpen we als geen ander de waarde van uw bezittingen en de noodzaak om ze te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Een brandwerende kluis biedt een hoge brandwerendheid en afhankelijk van het model is een gecertificeerde brandbeveiliging voor papier van minimaal 30 of 60 minuten gegarandeerd. Met een brandkast beschermt u uw geld, documenten en andere zaken tegen diefstal en brand. 

Brandkast kopen?
Category image
close

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • Range: €65,00 - €1095,00

    € 65,00 - € 1.095,00

Materiaal

Materiaal

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Type slot

Type slot

Certificering

Certificering

Brandwerendheid

Brandwerendheid

Er zijn 13 producten.

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Beveilig uw bezittingen met een brandkast

Onze kluizen zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van brandbeveiliging. In geval van een verwoestende brand, kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle documenten, contant geld en andere belangrijke zaken veilig bewaard blijven. Met de gecertificeerde brandwerendheid bieden onze brandkasten een betrouwbare bescherming tegen de vernietigende hitte van een brand. Met een keuze voor een van onze brandkasten kiest u voor een essentiële beveiligingsoplossing voor zowel thuis als op kantoor. 

Brandkluis

Onze brandkluizen bieden niet alleen een hoog niveau van veiligheid, maar ook gebruiksgemak. Bij Kluizencentre kiest u uit een breed scala aan brandkluizen die aan al uw behoeften voldoen. Met praktische extra’s als verstelbare planken, een dubbelbaardslot en meegeleverd bevestigingsmateriaal, bergt u uw waardevolle spullen veilig op. Uw bezittingen gaan achter slot en grendel in een brandwerende kluis met een sleutel of een kluis met elektronisch codeslot. Belangrijke documenten, sieraden of erfstukken, onze brandkluizen zorgen voor de ultieme bescherming en gemoedstoestand. 

Brandwerende kluis voor thuis

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen en waar u uw dierbare bezittingen bewaart. Met een brandwerende kluis voor thuis biedt u een extra laag bescherming aan uw kostbaarheden en belangrijke documenten. Onze brandwerende kluizen zijn speciaal ontworpen om uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen zowel brand als diefstal. Of het nu gaat om persoonlijke documenten, kostbaarheden of erfstukken, u kunt erop vertrouwen dat ze veilig bewaard blijven in een brandkast. 

Brandkast kopen

Het kopen van een brandkast is een investering in de veiligheid van uw bezittingen. We bieden diverse brandkasten aan, zodat u de perfecte keuze kunt maken op basis van uw specifieke behoeften. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op via info@noviostores.nl of bel naar 024 2061340. We helpen u de juiste veiligheidskluis te kiezen die past bij uw budget en beveiligingsvereisten.