F

Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van consumentenproducten is International Innovation Company (IIC) met recht een innovatief bedrijf te noemen. Het familiebedrijf, dat haar oorsprong vind in de uitvinding van de Vacu Vin Wine Saver, kan het beste worden omschreven als een bedrijf dat de gehele weg van een idee tot product beheert. Een intern gefacilieerd team van designers is voortdurend op zoek naar nieuwe toevoegingen aan het unieke assortiment dat het bedrijf nu voert. Deze producten worden verkocht in meer dan 80 landen in de wereld, via eigen kantoren of het wereldwijde kanaal van distribiteurs. Alle producten zijn vanuit praktisch oogpunt vormgegeven en garanderen een goede kwaliteit tegen een goed prijsniveau.

Vacu Vin logo

'Het Beste Idee' Platform
Door middel van een intern gefaciliteerd team van designers heeft IIC tegens een uniek platform geïnitieerd voor het genereren van ideeën voor de producten van morgen. Dit platform bevat een samenwerking met hogescholen en universiteiten, eigen televisieshows en het samenwerken met diverse internationale retailers.

Sociale betrokkenheid
Naast het innovatieve karakter speelt de maatschappelijke betrokkenheid binnen IIC eem belangrijke rol. IIC faciliteert indirect werkgelegenheid aan 150 mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap, door hen ee veilige en prettige werkomgeving te bieden op het hoofdkantoor in Nederland op de verpakkings- en assemblageafdeling.

Stichting Sharing Success
IIC is tevens oprichter en initiatiefnemer van Stichting Sharing Success. Deze stichting richtzich pp ondernemers die hun succes willen delen met minderbedeelde kinderen in ontwikkelingslanden. De stichting garandeert dat 100% van de donaties die worden gedaan, juist wordt besteedt door de nauwe samenwerking met het Liliane Fonds. Sinds de oprichting van Stichting Sharing Success zijn meer dan 50.000 kinderen in ontwikkelingslanden geholpen, door de realisatie van belangrijke faciliteiten.

Out-of-the-Box
De focus van IIC richt zich niet alleen op het positioneren van het merk Vacu Vin. Het bedrijf richt zich tegens op het ontwikkelen van producten voor derden. Bedrijven die zich bezighouden met het telen of produceren van groente en fruit, bedrijven die gerelateerd zijn aan de bloemenindustrie, publieke instellingen of anderen niet-gerelateerde organisaties. IIC is een creatief bedrijf dat in staat is de handel van morgen te veranderen.

Vacuvindirect.nl is een webshop van Noviostores.nl en dealer van Vacu Vin producten.

Bekijk Vacu Vin productvideo's op ons YouTube kanaal.